//
you're reading...
Internet & social media, Overig, Tech, trends, apps & tools, Vastgoed design & fotografie, Vastgoed research & beleggen, Vastgoedmarketing & promotie

5 voorbeelden van vastgoed & Makelaardij websites by Elegant WordPress Themes

Dit artikel toont 5 WordPress CMS voorbeeldwebsites gemaakt in verschillende themes van de ontwikkelaar Elegant Themes. Er zijn een aantal grote WordPress themes ontwikkelaars waarvan Elegant Themes er een is. Voor een all in prijs van 39,- dollar heb je toegang tot alle themes die gebouwd zijn door Elegant Themes waaronder het WordPress real estate theme Elegant Estate.  Ideaal voor verschillende vastgoed & makelaardij websites. Hieronder een advertentie van ‘real estate theme’ Elegant Estate.

Elegant Estate real estate wordpress theme advertisement

1 – HuizenveilingDuitsland.nl

Huizenveiling Duitsland - kasteel te koop in Duitsland

HuizenveilingDuitsland.nl is gemaakt in het theme ‘Smooth’ van Elegant Themes. Op Huizenveiling Duitsland worden bijzondere Duitse vastgoed objecten gepresenteerd aan de Nederlandse doelgroep. Op de website staan kastelen, bouwvallen en historische vakwerkhuizen.

2 – Kasteelforsale.com

Kasteel groep Benelux - website

Kasteelforsale.com is het internetportaal van de Kasteel groep. Op deze website worden kastelen in Europa, bovenal de Benelux gepresenteerd. Kasteelforsale is gebouwd in de WordPress template: Elegant estate en is verkrijgbaar vanaf 39,- dollar.

3 – CNPOffices.com

CNP offices - commercial property owners

Op de website van CNP Offices en CNP properties worden Engelse woningen en kantoren te huur aangeboden. De website is gebouwd in de WordPress vastgoed & makelaardij template van Elegant Estate.

4 – Listingwithkristan.com

Listingwithkristan - amerikaanse makelaar aan de kust

Listingwithkristan.com is een Amerikaanse Makelaar aangesloten bij Keller Williams Realty. De makelaar is gevestigd in Florida en het team bestaat uit allemaal vrouwen. De prachtige website van de Amerikaanse makelaar is gebouwd in WordPress Elegant Estate. Verkrijgbaar vanaf 39,- dollar.

5 – ‘Welcome to Villa Bel Age’

Welcome to villa bel age - verhuur van een luxe villa op een eiland

Ten slotte de website ‘Welcome to Villa Bel Age’. Dit is een web-portaal speciaal gericht op de verhuur van ‘Villa Bel Age’ op de Seychelle eilanden, midden in de oceaan.  De website is gebouwd in de WordPress vastgoed & makelaardij template van Elegant Estate.

Elegant Estate real estate wordpress theme advertisement

WordPress vastgoed & makelaardij templates van Elegant Themes worden door veel verschillende partijen in de vastgoedsector, in tig verschillende landen worden gebruikt.  De websites van Elegant Themes bieden goedkope weboplossingen en kunnen door iedereen gebouwd worden. Enige foto-bewerkings-ervaring is wel een pre.

Over Virtual Vastgoed

Dit blog is opgezet door Han Boerrigter met als doel het combineren van vastgoed met nieuwe hoogwaardige technologieën. Beide vakgebieden zijn passies voor mij en met dit blog hoop ik deze passie over te brengen. Daarnaast wordt er gepubliceerd over eigenlijk alles wat mijn persoonlijke interesse heeft. Zoals de vastgoedmarkt van Duitsland. U kunt me bereiken door een mail te sturen naar: HanBoerrigter@hotmail.com, VirtualVastgoed@gmail.com, of door te bellen naar 0650423993. Virtual Vastgoed verbindt de vastgoed branche met de internet wereld. De nieuwste technologische ontwikkelingen en trends op het gebied van social media, strategie, en internet marketing relevant voor makelaars en andere vastgoed professionals komen aan bod op deze site!

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Elegant themes voor de beste WordPress themes/templates!
Onroerend goed veiling Duitsland

Twitter WordPress Real Estate

Twitter WordPress Real Estate

Virtual Vastgoed Twitter

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

© Virtual Vastgoed. 2013. Vastgoedapps.com. All rights reserved.
Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 792 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: